miten saada nainen laukeamaan kiihkeä nainen

vain senttien pässä hänen kasvoiltaan. Pekka lopetti juuri ennen kuin olin huokaisemassa nautinnosta jo valmiiksi ja laski jalkani takaisin sängylle. Pappani katseli meitä ja sanoi; Nonni viimeinkin aattelin jo että pitäkö tulla avittamaan ku poika ei laukee millän ilveellä. Päsin lyömän viimeisenkin pallon pussiin kunnes kuulin rauhallisen miehen änen takanani kysyvän; Ootko aina noin seksikkänä kun pelaat biljardia? Kukaan ei koskaan ollut sanonut mitän noin romanttista minulle ja oikeasti tarkoittanut sitä. Isini peseytyi edessäni kuin esitellen varustustaan ja muotojaan minulle.

Soita: Miten saada nainen laukeamaan kiihkeä nainen

Pätin ottaa ohjat käsiini ja tartuin Pekan selästä kiinni jaloillani, painaen Pekan kullin viimeinkin sisälleni. Auto tuntui mukavan rennolta mutta vakaalta, vähän niinkuin Pekka itsekkin. Kello löi humahtaen.00 ja säpsähdinkin, hieman pelästyen, voimakkaan kuuloista kelloa. Pekka painoi hissin nappia ja tuli nopeasti takaisin suutelemaan minua, pitäen kasvoistani kiinni hellästi ja ihanasti. Toit jotai random ämmiä mun huoneeseen humalas et saisin tehtyy mitä? Isini otti voimakkaan otteen hiuksistani ja veti niistä selkäni aivan notkolleen. Orgasmini jälkeinen tiukka, sykkivä ja lypsävä pilluni suorastaan janosi spermaa sisälleen. Tiesin että jokaisella voimakkaalla sanalla jolla minua nimitettiin aktimme aikana oli vain kiihkon puhetta, eikä Pappani oikeasti sitä tarkoittanut. Pekka lukitsi avaimellaan ovet ja käntyi minua päin hieman vahingossa tönäistäen minua jotta horjahdin melkein autoa vasten. Pekka hiveli rintojani ja kouraisi ne voimakkaasti käsiinsä, saaden minut värähtelemän nautinnosta. Hetken hiljaisuus ja voimakas hengitysten äni laskettui normaaliksi Isini toi Papalleni oluen ja kysyi; Noh miltä nyt tuntu antaa viimeinkin sen oikean miehen puhua sisältäs? Yllätyin hänen tunnustuksestaan ja kerroin itsekkin joskus ehkä tylsistyneenä ajatellut Pekkaa ja Isiäni naivan minua samassa sängyssä mutta harvemmin enä sen jälkeen kun suhteeni alkoi kehittymän Isäni kanssa. Sitten hän pesi selkäni ja osan hiuksistani kuiskaten korvaani; Peseydyppäs nyt niin pästän syömän viellä ennen ku mennän takas makkariin kuhertelemaan. Olihan Pekka kieltämättä komea nuori mies kaikilta osin, hänellä oli paksu punertava parta, tummat lyhyet hiukset ja vähän sellainen isi-vatsa jos niin voisi sanoa. Suudelmissamme kielemme hieroivat toisiaan todella kiihkeästi. Villi puoleni alkoi pulputa esille pikku hiljaa vaikka yritin pitä sen piilossa, vielä ennenkuin olisi hyvä aika näyttä miltä villikissa näyttä oikeasti sängyssä.

Miten saada nainen laukeamaan kiihkeä nainen - Isin pikku kiimapillu

miten saada nainen laukeamaan kiihkeä nainen 368
Avoin yliopisto kokkola kypsä sex 59
Miten saada nainen laukeamaan kiihkeä nainen Naisten ejakulaatio rakel liekki pornhub
Johanna seksiseuraa nainen etsii miesta Pekka ajoi meidät läheiseen parkkihalliin ja etsi juurikin omituisen suojaisen paikan. Pekka huokaisi ja otti kädestäni kiinni suudellen minua. Tuon kommentin myötä nauroimme molemmat ja halasimme vain tiukasti toisiamme aivan kuin emme olisi nähneet toisiamme ikuisuuteen. Huokailin ja hihittelin vain yksikseni kuin olisin humaltunut pelkästä naimisen ilosta, pilluni tuntui hieman aralta ja spermasta niin märältä että olisin varmasti voinut olla valmiina naimiselle. Kävelin suoraan sinne ja otin samantien kepin käteeni, katsellen että tällä onkin pelattu jotain hetki sitten.
Nyökkäilin vain ja istahdin keittiön pöydän ärelle availemaan pizzalaatikkoani. Saaden minut aivan suorastaan huutamaan kiimasta ja nautinnosta. Isini sanoi menevänsä hakemaan olutta ja katsomaan missähän Pappa pyörii, etten menettäisi uniani hänen takiaan. Olet ollut jotenkin vain erillaisempi kuin ennen. Pilluni sykki jokaisen työnnön ja vedon myötä mahlojani ulos liukastaen Isini takomista entistä enemmän. Tommone kiimapillu ei oo normaali vaan nymfomaanikkoha. miten saada nainen laukeamaan kiihkeä nainen